Meer over NEWON TV

NEWON maakt gebruik van het internet en niet van de kabel. De zenderpaketten worden geleverd via een app en zijn direct beschikbaar. Je kunt de app maximaal op 3 devices downloaden. NEWON is interactief en mobiel Het aanbod van NEWON is bedoeld voor je telefoon, pc en tablet maar wil je op je eigen tv kijken dan kan je gebruik maken van de NEWON BOX. Het is verder niet van belang waar jouw tv staat, jouw pakket is overal beschikbaar.

 

De NEWON BOX is een moderne mediacomputer met veel extra mogelijkheden. De NEWON BOX maakt van iedere standaard tv een uiterst geavanceerd smart tv met een overzichtelijk en makkelijk te bedienen navigatiesysteem. Het door jou gekozen televisiepakket is voorgeprogrammeerd en operationeel voor de gekozen termijn. Je hoeft niets in te stellen. Stroom, HDMI kabel van de BOX naar de tv en alles werkt direct. Voor de internetverbinding maak je gebruik van je eigen WIFI thuis.

De aanschafprijs van de BOX bedraagt nog geen honderd euro en geeft je tv een enorme boost. Geen voorgeprogrammeerde apps maar gaan waar je wilt en kijken waar je zin in hebt en dat allemaal op je eigen tv. Je zult versteld staan van de snelheid en beeldkwaliteit.

 

De NEWON BOX is voorbereid op de ontwikkeling van de domotica. Domotica staat voor elektronica in en om het huis. Wil jij je energieverbruik meten of de verwarming hoger of lager zetten, het kan.. Ook slimme stekkers en sensoren voor het bedienen van je verlichting of je koffieapparaat zijn toepassingen die met de NEWON BOX en de NEWON apps op korte termijn mogelijk zijn. Wij houden je natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen. Met de NEWON BOX kijk je niet alleen tv maar heb je vrij toegang tot het internet. Je kan films kijken, series volgen, naar je favoriete band kijken, gamen en nog veel meer. Met de NEWON BOX is er altijd iets op NEWON TV.

NEWON kent, behalve voor de NEWON BOX, geen abonnement of verplichtingen. U komt en gaat wanneer u wilt. Test de beeldkwaliteit.. kies je producten en bepaal je termijn. Reken vervolgens je winkelmand af. Dat is alles. We wensen je veel kijk plezier.

 

Kijk naar onze tijdlijn om te zien welke producten wanneer beschikbaar komen.